Moederdag ontbijt

Laat zondag 14 mei ons, jouw Moederdag ontbijt bezorgen. Verras je moeder, schoonmoeder of vrouw op deze bijzondere dag met een heerlijk ontbijt. Wist je dat we op deze dag het moederschap vieren? Een mooie dag dus om de moeder in je leven op deze dag eens extra in het zonnetje te zetten.

Dat doe je zeker met onze heerlijke Moederdag ontbijtbox. Wij hebben verschillende ontbijtboxen. Kies bijvoorbeeld het Moederdag verwen ontbijt. Het ontbijt is zeer uitgebreid met allerlei lekkernijen. Zeker weten dat jouw moeder hier heerlijk van gaat genieten.

Het moederdag ontbijt bevat onder andere:

Verschillende luxebroodjes, overheerlijke croissants, knäckebröd, beschuit, ontbijtkoek, verschillende verse vleeswaren, diverse soorten kazen en zoet brood beleg. Koffie of thee naar keuze, jus d’orange en vers fruit. Als dat niet een heerlijk begin van de dag is.

Het Moederdagontbijt bestel je voor €37,50 euro per persoon, vanaf 2 personen bestel je het ontbijt voor €32,50 per persoon. Zo kan je heerlijk samen genieten.

Moederdag picknick ontbijt

Naast het Moederdagontbijt hebben wij ook heel veel leuke en vooral lekkere andere ontbijt, brunch of lunch boxen. De Moederdag ontbijt picknickmand is een origineel Moederdag cadeau. Dit ontbijt wordt bezorgd in een mooie picknickmand.

De mand is goed gevuld met allerlei lekkers zoals onder andere, versgebakken broodjes, croissants, fijne vleeswaren, Hollandse kaas, fruitsalade, scharreleitjes, versgeperste jus d’orange, yoghurt met muesli en huisgemaakte brownies. Ook bevat de mand een heerlijke fles VIB-bubbels.

De picknick is ideaal om er lekker op uit te trekken met de hele familie. De picknickmand bestel je voor 129,95 euro.

Leuke cadeaus voor moeder

Het ontbijt kan je uitbreiden met een leuk en lief cadeau. Kies uit een kistje wijn, heerlijke champagne, bonbons, lieve kaart of leuke ballon. Voor iedere moeder is er een passend cadeau.

Leuke cadeaus voor moeder

Dieet of voedsel wensen

Heb je dieet of voedsel wensen laat het ons dan weten en wij zorgen voor een passende oplossing zodat iedereen kan genieten van het Moederdag ontbijt. Ook kan je bij ons terecht voor een Halal Moederdag ontbijtbox.

Scroll naar boven