Ontbijt bezorgen Dordrecht

Dordrecht is met ruim 121.000 inwoners de vijfde gemeente in de provincie Zuid-Holland. Woon of werk jij in Dordrecht of in een van de andere Drechtsteden dan is er goed nieuws! Ontbijtservice Zuid-Holland bezorgd ook ontbijtjes in Dordrecht. Laat dus nu jouw ontbijt bezorgen in Dordrecht.

Ontbijt bezorgen Dordrecht

Ontbijt bezorgen

Bij Ontbijtservice Zuid-Holland kan je terecht voor de heerlijkste ontbijtjes. Je kan kiezen uit verschillende ontbijtboxen. Kies bijvoorbeeld voor een Luxe Ontbijt, Champagne Ontbijt, Frans Ontbijt of Familie Ontbijt.

Of verras je moeder, vader, geliefde of collega’s met onze “Specials” zoals een Valentijns Ontbijt, Vaderdag of Moederdag Ontbijt, Paas Ontbijt of Verjaardags Ontbijt. Wij bezorgen in heel Dordrecht en de Drechtsteden jouw ontbijt.

Alle ontbijtboxen worden met zorg samengesteld en bevatten onder andere een assortiment aan luxebroodjes, verse croissants, fijne vleeswaren en diverse kazen, zoet brood beleg en koffie of thee.

Bestel voor 18.00 uur en je ontbijt wordt de volgende dag op het door jouw opgegeven tijdstip en adres bezorgd. Wij bezorgen 7 dagen per week jouw ontbijt in Dordrecht of een van de andere Drechtsteden.

Brunch, Lunch of Picknick

Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een brunch/lunch of high tea. Slaap uit en geniet lekker van verlaat ontbijt of vroege lunch, of te wel geniet van je brunch! Wil je een keer wat anders? Bestel dan een Luxe Picknick mand.

Trek er op uit en geniet heerlijk van een van onze goed gevulde picknick manden. De picknick mand bevat onder andere een stokbroodje, heerlijke olijven, Marie Stellis Maris Bronwater, camembert, aardbeien jam, boter, muffins of cakejes.

Afhankelijk van de locatie en het tijdstip bevat de mand lekker belegde sandwiches of toastjes met extra beleg. Verder kan je kiezen uit een fles wijn of vruchtensap. In de picknickmand zitten bordjes, lepels, vorken, messen en mokken voor 4 personen. Heb je wensen vraag het ons wij kunnen de Picknick manden geheel naar je wens bereiden.

Ontbijt bezorgen op kantoor

Collega jarig, feestdag of vergaderen. Ontbijtservice Zuid-Holland bezorgd ook ontbijtboxen op het werk. Verras je werknemers of die jarige collega met een heerlijk ontbijt. Of start de vergadering met een goed ontbijt of heerlijke lunch. Wij hebben naast gluten en lactosevrije ontbijtboxen ook Halal ontbijtboxen. Zo geniet echt iedereen van een heerlijk ontbijt.

Kijk ook eens op Ontbijt bezorgen Ridderkerk.

Scroll naar boven