Ontbijt bezorgen Ridderkerk

Woon jij in Ridderkerk? Of heb jij familie in deze omgeving wonen? Dan hebben wij goed nieuws! Ontbijtservicezuidholland.nl bezorgt ook ontbijt boxen in Ridderkerk. Begin je dag goed en laat dus nu je ontbijt bezorgen in Ridderkerk.

Ontbijt bezorgen Ridderkerk

Verschillende ontbijtboxen bezorgen

Wij bezorgen verschillende ontbijtboxen bij jou thuis of op het werk. Bestel jij je ontbijt box voor 18.00 uur dan bezorgen wij deze de dag erna op het gewenste adres. Natuurlijk kan je ook iemand anders verrassen met een van onze goed gevulde ontbijtboxen..

Wij hebben een grote keuze aan ontbijtjes, er zit er dus altijd wel een bij die geschikt is voor de juiste gelegenheid of feestdag.

Kies bijvoorbeeld uit een Champagne Ontbijt, Frans Ontbijt, Familie Ontbijt of Kinder Ontbijt. Er is voor iedereen een passend ontbijt zo geniet je samen van een heerlijke ochtend vol lekkernijen.

Voor speciale feestdagen kan je bij ons terecht. Met Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Pasen, Suikerfeest of kerst bezorgen wij ook. Onze ontbijtjes kunnen geheel naar dieet- of voedselwens, lactose, glutenvrij en Halal, samengesteld worden.

Diverse Buffetten bezorgen in Ridderkerk

Wil jij samen met je familie, vrienden of collega’s genieten van een heerlijk ontbijt of lunch dan kan je ook kiezen voor een buffet. Wij bezorgen de buffetten in Ridderkerk op locatie.

Wij verzorgen een uitgebreid buffet met onder andere croissants, assortiment, luxebroodjes, versgeperste jus d’orange, assortiment aan vleeswaren en Hollandse kazen, divers zoet broodbeleg, gekookte eitjes en vers fruit.

Het buffet is geschikt voor groepen vanaf 10 personen en dus ook geschikt voor op het werk. Het ontbijt wordt voor jou en je gezelschap uitgestald. Zo kan iedereen pakken wat ze graag willen eten. Wil je het helemaal compleet maken, reserveer dan tegen een meerprijs ook het serviesgoed. Zo kan je volop genieten van een heerlijk ontbijt of lunch.

Je kan onder andere kiezen uit Ontbijtbuffet Royaal, Ontbijtbuffet Luxe of een Vergader Ontbijt.

Verrassen 

Verras een ander met een origineel cadeau bestel bij ontbijtservicezuidholland.nl een ontbijt of brunch. Echt uitpakken? Bestel een picknickmand vol lekkers en neem je geliefde mee naar “De Gorzen Park” of de “Crezeé polder” en geniet samen van de natuur en de heerlijke picknick. Laat nu je ontbijt, brunch of picknick mand bezorgen in Ridderkerk.

Kijk ook eens op Ontbijt bezorgen Rotterdam.

Scroll naar boven