Champagne ontbijt

Heb je iets te vieren, een verjaardag of jubileum of wil jij, je geliefde eens echt verrassen? Bestel dan een Champagne ontbijtbox bij Ontbijtservice Zuid-Holland. Wij hebben heerlijke ontbijtjes met een feestelijke fles bubbels. Laat je geliefde lekker uitslapen en verras haar of hem met een champagne ontbijt op bed!

De Champagne ontbijtbox bestaat onder andere uit: Diverse luxebroodjes, verse croissants, knäckebröd, beschuitje, verschillende vleeswaren, Hollandse kaas en diverse Franse mini kaasjes, zoet broodbeleg, verse jus d’orange, gekookt ei, bonbons, fruit en natuurlijk een fles luxe Prosecco!

Voor iedere feestelijk dag een passend champagne ontbijt

Wat je ook te vieren hebt, wij hebben voor iedere feestdag een passende Champagne ontbijtbox. Denk eens aan een Champagne Moederdag ontbijt of natuurlijk Champagne Vaderdag ontbijt! Ontbijtservice Zuid-Holland biedt ook Abraham, Sarah, familie, Frans, Valentijns en Kinder ontbijtboxen aan met een heerlijke fles (kinder) bubbels.

Dieet of voedsel wensen

Heeft u een allergie, dieet of voedsel wens laat het ons dan weten en wij zorgen voor een passende oplossing zodat iedereen kan genieten van het ontbijt. Zo bieden wij naast gluten en Lactosevrije champagne ontbijtboxen ook Halal ontbijtboxen aan.

Feestdagen? Bestel een Champagne ontbijtbox!

De feestdagen zijn natuurlijk ideaal om lang en uitgebreid samen te ontbijten. De tafel mooi gedekt en een heerlijk ontbijt samen met je gezin of familie, dat is echt genieten! Bestel bij ons een heerlijk champagne ontbijtbox, of een ander ontbijt, en het enige wat jij hoeft te doen is de tafel mooi te dekken en te genieten van al het lekkers!

Zakelijke ontbijtboxen

Ook jij als ondernemer kan bij ons terecht voor een ontbijtbox. Verras je werknemers met een ontbijtbox tijdens hun dienst op de feestdagen of met nieuw jaar!

Welke feestdag je ook viert, Kerst, Pasen, Pinksteren of het Suikerfeest wij hebben een passend ontbijt. Wij bezorgen door heel Nederland en ook in België. Tijdens de Ramadan periode bezorgen wij het ontbijt voor zonsopkomst.

Scroll naar boven