Ontbijtservice Den Haag, een verrassend goede start!

De geur van knapperige broodjes. De smaak van een heerlijk glas jus d’orange en een kakelvers eitje. Een schaaltje met verse vleeswaren en zoet beleg om je broodjes mee te beleggen. Zo zou elk ontbijt moeten toch? Helaas schiet het er nogal eens bij in om onszelf of iemand anders op zo’n manier te verwennen.

Ontbijtservice Den Haag verzorgt de heerlijkste ontbijtjes en brengt deze ook nog eens aan huis. Als dat geen verwennerij is! Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met een heerlijk ontbijt dan kun je dat online bij ons bestellen.

Ontbijtservice Den Haag

Ontbijtservice Den Haag, thuis of op het werk

Ontbijtservice Den Haag kan ook ontbijt verzorgen op het werk. Bijvoorbeeld wanneer iemand een dienstjubileum viert of wanneer jullie gewoon een gezellige en gezonde start van de werkdag willen maken. Op onze website vind je alle ontbijtjes compleet uitgewerkt zodat je precies ziet wat je kunt verwachten. Heb je speciale wensen voor een ontbijt? Twijfel dan niet om dit door te geven. Wij zien het als een uitdaging om het perfecte ontbijt te leveren voor iedereen.

Kies een dag en tijdstip voor jouw ontbijt

Wanneer je dat vandaag voor 18.00 uur besteld, kun je morgen al een heerlijk en gezond ontbijt verwachten. Geef een voorkeurstijd aan bij je bestelling en wij zullen proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Het feestelijk verpakte ontbijt wordt in elk geval geleverd voor 11.00 uur. Uiteraard houden wij rekening met de nodige corona voorschriften.

Ruime keuze aan smakelijke ontbijtjes

Zoveel mensen, zoveel smaken. Op onze website vind je een keur aan smakelijke ontbijtjes. Van champagne ontbijt tot vaderdagontbijt en van vegetarisch ontbijt tot halal. Je gaat dan ook zeker een passend ontbijt vinden voor iedere gelegenheid. Elke dag wordt alles vers bereid door ons team. We werken alleen met de beste producten. Zo ben je altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit producten. Ontbijtservice Den Haag staat 365 dagen per jaar voor je klaar.

Ontbijt bezorgen Den Haag

Ontbijtservice Zuid Holland bezorgt in het centrum van Den Haag, Archipelbuurt en Willemspark, Stationsbuurt, Zeeheldenkwartier, Schilderswijk, Escamp, Bouwlust en Vrederust. Maar ook in Leyenburg, Moerwijk en Zuiderpark, Morgenstond, Rustenburg en Oostbroek. Champagne ontbijt Wateringse Veld, Ypenburg en Hoornwijk, Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst. Loosduinen, Kraayenstein, Kijkduin en Ockenburgh. Waldeck, Haagse Hout, Benoordenhout.

Ontbijtbox bestellen Den Haag

Ontbijt laten bezorgen in Mariahoeve, Marlot en Haagse Bos. Bezuidenhout, Scheveningen, Duttendel, Belgisch- en Van Stolkpark. Duindorp, Duinoord en Zorgvliet, Geuzen- en Statenkwartier, Segbroek, Bomen- en Bloemenbuurt. Regentessekwartier, Valkenboskwartier en Heesterbuurt, Vogelwijk en de Vruchtenbuurt. Kijk ook eens op Ontbijtservice Zoetermeer.

Scroll naar boven