Ontbijtservice Rotterdam bezorgt ontbijtjes bij iedereen!

Is het even niet mogelijk om bij jouw vader op visite te gaan op Vaderdag? Is je zus jarig maar kun je niet naar haar toe? Of wil je jouw beste vriend verrassen omdat hij altijd voor je klaar staat, ook in moeilijke tijden? Laat Ontbijtservice Rotterdam dan een overheerlijk ontbijt bezorgen! Ontbijtservice Rotterdam bezorgt ontbijtjes bij iedereen, dus ook bij jouw geliefden.

Ontbijtservice Rotterdam


Ontbijtservice Rotterdam, een leuke verrassing voor veel gelegenheden

Wie vindt het nou niet leuk om ’s morgens gewekt te worden met een overheerlijk ontbijt? Knapperige broodjes, verse jus de Orange, lekker broodbeleg, warme koffie en een gekookt eitje. In de ontbijtpakketten van Ontbijtservice Rotterdam vind je werkelijk alle ingrediënten voor een uitgebreid ontbijt.


Bepaal zelf de dag van bezorging en het tijdstip

Natuurlijk is niet iedereen een vroege vogel. Daarom bezorgd Ontbijtservice Rotterdam ook laat in de ochtend nog overheerlijke ontbijten. Maar mocht een vroeg tijdstip juist wel gewenst zijn, omdat degene die je wilt verrassen naar zijn werk moet bijvoorbeeld, dan is dat ook geen probleem. Vanaf een uurtje of zes in de ochtend is het namelijk al mogelijk om een ontbijt te laten bezorgen.

Kies dus simpelweg het tijdstip waarvan jij vermoed dat jouw vader, zus, dochter of wie je dan ook wilt verrassen, zijn of haar ontbijt nuttigt. Ontbijtservice Rotterdam bezorgd zeven dagen in de week ontbijten. Je kunt een ontbijt eenvoudig via het internet bestellen, de gewenste dag kiezen en het tijdstip invullen. Daarna betaal je met iDEAL het ontbijt en je reservering is gedaan en je verrassing geregeld.


Een passend ontbijt voor iedere gelegenheid

Gaat je beste vriend trouwen, vieren jouw ouders een 25 jarig huwelijk, wil je iets goedmaken, of misschien jouw partner wel verrassen met Valentijn? Een ontbijtservice is een leuk en origineel cadeau. Voor iedere gelegenheid is er wel een passend ontbijtpakket te bestellen. Ontbijtservice Zuid Holland heeft bijvoorbeeld zeer feestelijke ontbijten met champagne, luxe ontbijten met verse vissoorten of een ontbijt voor de zoet liefhebbers met chocolade croissants.