Vaderdagontbijt

Dit jaar op 18 juni 2023 vieren wij in Nederland Vaderdag. Verras dit jaar de liefste vader met een heerlijke Vaderdagontbijt. Je besteld het ontbijt makkelijk online en wij bezorgen de ontbijtbox op zondag 18 juni tussen 06.00 uur en 13.00 uur bij hem thuis. Of op een ander door jou opgegeven adres. Laat je vader op die speciale dag in juni extra blijken wat hij voor jou betekent.

Welke Vaderdagontbijt kies jij?

Jij weet als geen ander welk type jouw vader is. Is hij een vroege vogel, slaapt hij graag uit, is hij een levensgenieter of gaat hij graag de natuur in? Bij ons vind jij voor jouw vader zeker een passende Vaderdag ontbijtbox!

Je kunt kiezen uit het Vaderdag Champagne ontbijt, Vis Ontbijt, een lekkere brunch of een Tapas Picknickmand.

Volop keus dus, alles wordt door ons met zorg samengesteld. Bij allergieën, voedsel of dieet wensen neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen voor een passende oplossing of vervangend product. Ook Halal ontbijtjes zijn bij ons te bestellen.

Tapas Picknickmand

Neem je vader op deze bijzondere dag mee naar buiten en geniet samen van het mooie weer en de prachtige natuur. Bestel bij ons de Tapas Picknickmand om de middag compleet te maken. Wij bezorgen de rijkelijk gevulde picknickmand in heel Nederland en in België. Je kiest zelf de plaats waar je de picknickmand in ontvangst neemt dit kan ook op de boot of bij de caravan zijn.

De Tapas Picknickmand is onder andere gevuld met een stokbroodje, heerlijke olijven, knoflook garnalen, pittige gehakt balletjes, Spaans gekruide kipspiesjes, aioli, pepadews, gevulde dadels, pesto tapenade en een heerlijke fles koude Rosé!  Bij de Picknickmand wordt servies voor 4 personen geleverd worden. En het leuke is dat je de rieten mand na gebruik mag houden als aandenken een perfecte Vaderdag!

De Tapas Picknickmand kost € 109,95.

Vaderdag cadeaus 

Wil je naast een Vaderdagontbijt, brunch, of lunch je vader extra verwennen? Maak je keuze compleet met nog een extra leuk cadeau voor erbij. Wij hebben een ruim assortiment aan cadeauartikelen. Geef je vader de ochtendkrant bij zijn ontbijt, of kies voor een bierpakket of wijn pakket.

Met Ontbijtservice Zuid Holland maak jij dit jaar voor je vader van Vaderdag een onvergetelijke dag.

Scroll naar boven